فایل

دانلود فایل

فایل

دانلود فایل

کلمات کلیدی

فایل تقویم اجرایی متوسطه سال تحصیلی 96

دانلود پایان نامه استفاده از کیتوزان جهت افزایش ماندگاری دوغ

نمونه مارکتینگ پلن نمونه سوم

مارکتینگ پلن فارسی - Marketing plan فارسی (نمونه سوم)

دانلود رایگان طرح بازاریابی مارکتینگ پلن نمونه سوم

بازاریابی مارکتینگ پلن نمونه سوم

دسترسی

جدول سوات (Swot) تحلیل نظام های سه گانه (کالبدی بصری

ادراکی اجتماعی) در فضای شهری

فیلم افزایش قد بدون دارو حتی بعد از سن رشد

روش افزایش قد بدون دارو حتی بعد از سن رشد

دانلود پکیج افزایش قد بدون دارو حتی بعد از سن رشد

دانلود فیلم افزایش قد بدون دارو حتی بعد از سن رشد

افزایش قد بدون دارو حتی بعد از سن رشد

آموزش افزایش قد بدون دارو حتی بعد از سن رشد

پروژه در مورد کارآفرینی پرورش قارچ

نمونه سوالات دوره ضمن خدمت راهبری هوشمند سازی

فایل سوالات دوره ضمن خدمت راهبری هوشمند سازی

ضمن خدمت راهبری هوشمند سازی

سوالات ضمن خدمت راهبری هوشمند سازی

سوالات دوره ضمن خدمت راهبری هوشمند سازی

دوره ضمن خدمت راهبری هوشمند سازی

گزارش تخصصی نیروی خدماتی مدارس

تقویم اجرایی متوسطه سال تحصیلی 96

برنامه سالانه و تقویم اجرایی متوسطه سال تحصیلی 96

پایان نامه در مورد استفاده از کیتوزان جهت افزایش ماندگاری دوغ

پایان نامه استفاده از کیتوزان جهت افزایش ماندگاری دوغ

وبلاگ نویسی حرفه ای

وبلاگ نویسی

وبلاگ

  • ۰
  • ۰

فهرست مطالب

عنوان صفحه

چکیده.......................................... 1

مقدمه.......................................... 3

فصل اول: کلیات................................. 6

1-1- تاریخچه................................... 7

1-2- کلیاتی دربارة کلزا........................ 8

1-3- اهمیت وجایگاه کلزا در ایران............... 10

1-4- سطح زیرکشت، تولید وعملکرد کلزا در جهان و ایران12

1-5- ترکیب شیمیایی دانه کلزا................... 14

1-6- خصوصیات گیاه شناسی........................ 16

1-6-1- ریشه.................................. 16

1-6-2- ساقه.................................. 17

1-6-3- برگ................................... 18

1-6-4- گل.................................... 18

1-6-5- میوه.................................. 18

1-6-6- دانه کلزا............................. 19

1-7- مراحل فنولوژی............................. 19

1-8- اکولوژی کلزا.............................. 19

1-9- کاشت ..................................... 22

1-9-1- آماده سازی زمین....................... 22

1-9-2- تاریخ کاشت............................ 22

1-9-3- میزان بذر وتراکم بوته................. 23

1-9-4- عمق و ابعاد کاشت...................... 23

1-9-5- روش کاشت.............................. 23

1-10- داشت..................................... 24

1-10-1- نیازهای غذایی........................ 24

1-10-2- علف‌های هرز........................... 24

1-10-3- آفات و بیماری‌ها...................... 25

1-11- برداشت................................... 26

1-11-1- خرمن کوبی............................ 26

1-12- انبار کردن............................... 27


فصل دوم : بررسی منابع.......................... 28

2-1- تنش....................................... 29

2-2- تنش خشکی یا تنش آبی....................... 29

2-3- مکانیزم‌های مقاومت به خشکی................. 30

2-4- تنظیم اسمزی............................... 33

2-5- تأثیر تنش خشکی بر رشد برگ................. 34

2-6- تأثیر تنش خشکی بر رشد ساقه و برگ.......... 35

2-7- عکس العمل کلزا در برابر تنش خشکی ورژیمهای رطوبتی 36

2-8- تأثیر تنش خشکی بر عملکرددانه............. 39

2-9- تأثیر تنش خشکی بر اجزای عملکرد............ 41

2-9-1- تعداد خورجین در گیاه بوته............. 41

2-9-2- تعداد دانه در خورجین.................. 42

2-9-3- وزن هزار دانه......................... 43

2-9-4- شاخص برداشت........................... 44

2-10- تأثیر تنش خشکی بر صفات کیفی.............. 45

2-10-1- درصد روغن دانه....................... 45

2-11- تجزیه و تحلیل رشد........................ 46

2-11-1- تجمع ماده خشک........................ 48

2-11-2- شاخص سطح برگ......................... 49


فصل سوم : مواد و روش ها........................ 51

3-1- مشخصات محل اجرای آزمایش................... 52

3-2- مشخصات آزمایش............................. 52

3-2-1- معرفی تیمارها......................... 52

3-2-2- طرح آزمایشی........................... 53

3-2-3- تجزیه آماری........................... 54

3-3- عملیات زراعی.............................. 54

3-3-1- آماده سازی زمین....................... 54

3-3-2- کاشت.................................. 54

3-3-3- داشت.................................. 55

3-3-4- برداشت................................ 55

3-4- برآورد شاخص های رشد....................... 55

3-4-1- نمونه برداری.......................... 56

3-4-2- تعیین سطح برگ......................... 56

3-4-3- تعیین وزن خشک برگ و وزن خشک کل........ 56

3-5- اندازه گیری صفات کمی...................... 56

3-6- اندازه گیری صفات کیفی مورد مطالعه......... 58

3-6-1- تعیین درصد روغن دانه.................. 58

3-7- تعیین مراحل فنولوژیکی..................... 59


فصل چهارم : نتایج و بحث........................ 60

4-1- تأثیر تنش خشکی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، ساختاری و زراعی61

4-1-1- ارتفاع بوته........................... 61

4-1-2- تعداد شاخه فرعی در بوته............... 64

4-1-3- قطر ساقه.............................. 67

4-1-4- طول خورجین ساقه اصلی.................. 70

4-1-5- طول خورجین شاخه فرعی.................. 73

4-1-6- طول خورجین بوته....................... 76

4-1-7- تعداد خورجین در ساقه اصلی............. 79

4-1-8- تعداد خورجین در شاخه فرعی............. 83

4-1-9- تعداد خورجین در بوته.................. 87

4-1-10- تعداد دانه در خورجین ساقه فرعی....... 91

4-1-11- تعداد دانه در خورجین شاخه فرعی....... 94

4-1-12- تعداد دانه در خورجین................. 98

4-1-13- وزن هزار دانه........................ 102

4-1-14- عملکرد دانه.......................... 105

4-1-15- عملکرد بیولوژیک...................... 109

4-1-16- شاخص برداشت.......................... 113

4-2- تأثیر تنش خشکی بر روی صفات کیفی........... 116

4-2-1- درصد روغن دانه........................ 116

4-2-2- عملکرد روغن دانه...................... 120

4-3- تأثیر تنش خشکی بر روی شاخص‌های رشد......... 124

4-3-1- وزن خشک کل گیاه....................... 124

4-3-1-1- روندتغییرات وزن خشک کل گیاه درشرایط آبیاری معمول وتنش کم آبی.............................................. 124

4-3-1-2- روند تغییرات وزن خشک کل ارقام برتر در شرایط آبیاری معمول................................... 125

4-3-1-3- روند تغییرات وزن خشک کل ارقام برتر در شرایط تنش کم آبی......................................... 126

4-3-2- وزن خشک برگ........................... 128

4-3-2-1- روند تغییرات وزن خشک برگ در شرایط آبیاری معمول و تنش کم آبی................................... 128

4-3-2-2- روند تغییرات وزن خشک برگ ارقام برتر در شرایط آبیاری معمول................................... 129

4-3-2-3- روند تغییرات وزن خشک برگ ارقام برتر در شرایط تنش کم آبی......................................... 130

4-3-3- شاخص سطح برگ.......................... 131

4-3-3-1-روندتغییرات شاخص سطح برگ ارقام کلزادرشرایط آبیاری معمول وتنش کم آبی................................. 131

4-3-3-2-روندتغییرات شاخص سطح برگ ارقام برتر در شرایط آبیاری معمول................................... 132

4-3-3-3- روند تغییرات شاخص سطح برگ ارقام برتر در شرایط تنش کم آبی..................................... 133

4-4- همبستگی ساده صفات مورد مطالعه............. 134

4-5- نتیجه گیری کلی............................ 138

4-6- پیشنهادات................................. 139

فهرست منابع.................................... 140

فرمت فایل : word ( قابل ویرایش ) میباشد.

  • ۹۶/۰۳/۰۱
  • مهدی مرادپور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی